Dobrodošli na stranice projekta HIDROLAB!

Dobrodošli na stranice projekta HIDROLAB!

Projekt „HIDROLAB – Integrirani hidrografski sustav za održivi razvoj morskog ekosustava” (KK.01.1.1.04.0053)“ sufinancira se sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu „Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“.

Razdoblje provedbe Projekta traje 36 mjeseci i počinje stupanjem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava na snagu, uz iznimku aktivnosti revizije projekta, čije provođenje je prihvatljivo do dostave Završnog izvješća.

Potpisan ugovor o dodjeli nepovratnih sredstava za poticanje izvrsnosti u znanosti

Potpisan ugovor o dodjeli nepovratnih sredstava za poticanje izvrsnosti u znanosti

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja 20. prosinca 2019. održano je svečano potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za poticanje izvrsnosti u znanosti. Sredstva su dodijeljena za 24 projekta.

Radi se o Operativnom programu ,,Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.”, gdje je u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava privremenog modaliteta: KK.01.1.1.04 ,,Ulaganje u znanost i inovacije – prvi poziv”, Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu zajedno sa partnerom, Institutom za oceanografiju i ribarstvo iz Splita, osvojio projekt pod nazivom „HIDROLAB – Integrirani hidrografski sustav za održivi razvoj morskog ekosustava“ – ukupni prihvatljivi troškovi projekta su 7.467.678,57 HRK.

Font Resize
Contrast